آلمقآدير ::
للگآسترد :
2 گوپ حليپ
1 گوپ گريمة طپخ
ثلث گوپ سگر
رشة ملح
رپع گوپ نشآ آلذرة
1 پيضة گپيرة
2 صفآر پيضة گپيرة
ملعقة صغيرة فآنيلآ
للقآعدة :
گوپ ونصف پسگويت سآدة مطحون
2 ملعقة گپيرة سگر
1/3 گوپ زپدة مذوپة
للتزين :
ثلثين گوپ صوص گرآميل
1 وثلث گوپ گريمة خفق محضرة
5 حپآت موز مقطع شرآئح
شوگولآتة مپشورة
طريقة آلتحضير ::
للگآسترد :
ضعي آلحليپ وگريمة آلطپخ ورپع گوپ من سگر في وعآء على آلنآر مع آلتقليپ حتى يذوپ آلسگر ثم آرفعي آلوعآء من على آلنآر.
آخفقي مآ تپقى من آلسگر مع آلنشآ وآلپيض وصفآر آلپيض وآلفآنيليآ.
آضيفي خليط آلحليپ آلسآخن إلى آلمزيچ آلسآپق پآلتدريچ مع آستمرآر آلخفق ثم ضعي آلخليط على نآر متوسطة مع آلتقليپ حتى يتمآسگ ثم غطي آلوعآء وضعيه في آلثلآچة لمدة سآعتين.
للقآعدة :
آخلطي آلپسگويت مع آلسگر ثم آضيفي آلزپدة وآخلطي چيدآً.
وزعي خليط آلپسگويت في 12 گوپ تقديم مع آلضغط عليه پرفق.
للتزين :
ضعي 3 شرآئح موز في گل گوپ.
ضعي آلگآسترد في گيس آلتزيين وآپدئي پتوزيعه فوق آلموز ثم ضعي طپقة موز أخرى فوق آلگآسترد ثم ضعي صوص آلگرآميل.
زيني آلأگوآپ پطپقة گريمة آلخفق وآلشوگولآتة آلمپشورة ثم ضعي آلأگوآپ في آلثلآچة حتى تپرد چيدآً وقدميهآ.