آلسلآم عليگم
گيفگم پنآت
آن شآء آلله تمآم
موضوع آليوم عن
طريقة عمل آلمحشى
آتمنى يعچپگم آلموضوع
طريقة عمل آلمحشي آلمصري مشگل ( فلفل
_ پآذنچآن _ گوسة )
آلمحشي هي آگثر آگلة تشتهر پهآ آلمصريين و هي آيضآ من آلآطپآق
آلرئيسية ومذآقهآ لذيذ چدآ و يحپهآ آفرآد عيلتگ و تشپعهم و سوف يحپهآ من آيديگ
گثير قديمهآ لهم پگل حپ و سعآدة , لآنهآ آگلة لذيذة للغآية و تنآسپ گل آلآذوآق و
أحپ آن تطپقى آلموضوع و تستفآدى من هذآ آلموضوع.
آولآ : آلمقآدير:
1 – گيلو گوسة گيلو پآذچآن آسود آو آپيض علي حسپ آلتگلفة.
2 – نصف گيلو آرز.
3 – گيلو طمآطم.
4 – حزمة من خضرة آلمحشي ( پقدونس – گزپرة – شپت – گرفس حسپ آلتگلفة ).
5 – 4 ثمرآت صغيرة من آلپصل.
6 – 10 فصوص ثوم حسپ آلرغپة.
7 – گوپ زيت ذرة آو آى نوع زيت على حسپ آلتگلفة.
8 – معلقة صغيرة من آلملح.
9 – معلقة صغيرة من آلفلفل آلآسمر.
10 – آلپهآرآت معلقة صغيرة من آي پهآر تريدي آن تضعيه علي حسپ رغپتگ
مثل معلقة ِآلزنچپيل .
11 – نصف گوپ من آلشورپة آو آلمآء حسپ آلتگلفة .
12 – ثمرتين گپيرتآن من آلطمآطم.
13 – 3 معلق گپيرة من آلسمن حسپ آلتگلفة.
14 – مگعپين من مرقة آلدچآچ.
15 – معلقة گپيرة من آلنعنآع حسپ آلرغپة.
طريقة آلتحضير:
1 – تنظفي آلپآذنچآن و آلگوسة و آلفلفل چيدآ سوآء گآن من آلخآرچ آو من آلدآخل
آلخآرچ پآلمآء و آلدآخل پآدآة خآصة پعمل آلمحشي ( مقورة آلمحشي ) و هذه آلآدآه
تزيل قلپ آلخضروآت ( آلپذور ) پذور آلثمرة.
2 – ينطف آلفلفل من غير عنقوده و ذلگ پآزلة آلعنقود ثم تغسليه مع
آلپآذنچآن و آلگوسة چيدآ و يمگن آن تنشفيه من آلميآه عن طريق آن تمسحيهم آو
تترگيهم في آلهوآء حتي تصفيه آو تضعيهم عند آلشمس لگى آلمآء تحول آلي پخآر.
3 – تغسلي آلطمآطم ثم تضعيهآ في آلخلآط وپعد ذلگ تضعيهآ في آنآء و تقلپيهآ
من حين آلي آخر حتي تگون سميگآ و تچف پعض من ميآههآ.
4 – يفرم آلثوم و آلپصل.
5 – تنظيف آلخضرة چيدآ چدآ لآن من آلممگن عندمآ لآ تنظيفهآ چيدآ يپقي طين
في آلخضروآت هذآ سوف يصپپ آلگثير من آلآمرآض لآ قدر آلله .
6 – قطع آلخضرة آلمحشي قطع صغير چدآ پآلسگين لگي تفرم و تگون نآعمة.
7 – صفي آلآرز پعد آن تغسيله چيدآ.
8 – ضعي آلخلطة گلهآ في نآء گپير وهى : ( آلطمآطم _ آلتوآپل _ آلخضرة _
آلثوم _ آلپصل _ آلآرز _ آلزيت _ آلزنچپيل ) ثم تقلپيهم چيدآ من يرآعي آعتدآل
آلوآن آلمگونآت فلآ يغطي آلوآن آلآخضر علي آلوآن آلآحمر و هگذآ.
9 – تقومي پحشو آلفلفل و آلگوسة و آلپآذنچآن پمگونآت آلخلطة و يچپ آن لآ
تملئ آلثمرة پآلحشو آلي آلآخر پل يگفي ثلثهآ فقط لآن آلآرز سوف يزدآد خلآل
عملية آلطهئ.
10 – ترتپي آلمحشي آلوآحد تلو آلآخر في قدر عميق نآئمآ آو وقفآ علي حسپ
آلرغپة و تملئ هذآ آلقدر پآلشورپة حتي تصل آلي رؤوس آلثمرآت.
11 – پعد مآ آنتهيتي من رص آلمحشي في آلحلة تخلطى هذه آلمگونآت آلتي سوف
تگون قپل آلطهي ( آلسمن _ آلطمآطم _ مگعپ آلمرقة _ آلثوم ) و ثضعيهآ علي
وچه آلمحشي قپل آلطهي و من آلآفضل آن تضعيهآ قپل آلشورپة.
طريقة آلطهئ :
لآ تضعي آلقدر علي نآر منخفضة پل ضعيه علي نآر عآلية و پعد آن تغلي
آلشورپة و تپدآ خفضي آلنآر تدريچيآ و يچپ آن يگون غطآء آلقدر مغلق چيدآ ثم
تضعيه علي نآر هآدئة حتي يطهئ … و لگي تعرفي آن آلمحشي قد نضچ چيدآ يمگن
آن تذوقي آلپآذنچآن لآن آلپآذچآن (تأخذ فتر آطول في آلطهئ آگثر من پآقي آلثمآر
) يقدم آلمحشي سآخنآ پآلهنآء و آلشفآء مع آطيپ آلتحيآت.
فى آمآن آلله